KIES DE HANDICAP 54 / GVB CURSUS DIE BIJ JOU PAST

Sinds 2012 is het GVB (golfvaardigheidsbewijs) omgedoopt naar Baanpermissie / Handicap 54. De belangrijkste verandering is dat het GVB behalen geen praktijk-examen meer heeft. Nu mag je zelf met een vriend/kennis die reeds in het bezit is van Handicap 54 / GVB 9 holes lopen. Heb je voldoende punten gescoord? Dan ontvang je het felbegeerde pasje. Eerst zal je echter het theorie-examen en baanpermissie moeten halen, want je kunt natuurlijk niet onvoorbereid de baan in. Je kunt ieder weekend meedoen met een GVB cursus! Bij het inschrijven kun je zelf kiezen welk weekend het beste uitkomt.

Wil je echt aan je spel en techniek gaan werken, dan biedt onze partner Nederlandgolft.nl je na het weekend onbeperkt golflessen aan. Je krijgt les van ervaren teaching professionals op meerdere locaties in Nederland. Besluit je onbeperkt vervolglessen te nemen, dan zul je zien dat je golfspel snel vooruit gaat.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u een vraag over GVBcursus.nl of wilt u meer weten?

Contact

Welke Handicap 54 / GVB cursus past bij jou?

Tweedaagse GVB cursus

Wil je graag leren golfen, maar heb je nog geen ervaring? Tijdens de tweedaagse, all-in GVB cursus word je helemaal voorbereid om de baan in te gaan. Chippen, putten, driven, alle basistechnieken komen aan bod. Je ontvangt de codes voor een online theoriecursus zodat je thuis vast kunt oefenen, en ook tijdens het weekend wordt de theorie behandeld. Aan het einde wordt het theorie examen afgelegd en ben je helemaal klaar om te gaan golfen.

Meer over tweedaagse GVB cursus

GVB examen en theoriecursus

Heb je al ervaring met golfen, maar nog niet het GVB pasje? Kies dan voor het losse GVB examen. Je krijgt eerst een theoriecursus waarin alle belangrijke onderdelen voor het examen aan bod komen. Na een korte pauze wordt het Handicap 54 / GVB examen afgenomen door een examinator. Als he het GVB examen hebt gehaald wordt het geregistreerd bij onze samenwerkende vereniging Nederlandgolft en krijg je meteen uw baanpermissie pasje.

Meer over GVB examen en theorie