GVBcursus.nl staat voor plezier, laagdrempelig én betaalbaar

GVBcursus.nl is een onderdeel van Nederland Golft en staat voor plezier, laagdrempelig en betaalbaar. Golf werd en wordt door velen nog steeds als een kostbare en ingewikkelde bezigheid gezien. NederlandGolft en haar club vinden dat golf vooral leuk moet zijn en wil deze prachtige sport nu toegankelijk én betaalbaar maken. Voor iedereen.

Wil je beginnen met golfen? Dan raden wij je aan om met een 2-daagse cursus te starten en zo alle basisprincipes onder de knie te krijgen. Om straks de baan op te kunnen, moet je een theorie-examen afleggen. Dit kun je thuis online oefenen. Vlak voor het examen heb je ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan onze theoriecursus. Deze cursus én het examen zitten bij de prijs van de weekendcursus inbegrepen. Driven, chippen, putten, bunkers, alle basistechtnieken van golf worden behandeld. Na het halen van je theorie-examen ben je helemaal klaar om deel te nemen aan onze beginnerwedstrijden en kun je de score voor Handicap 54 (voormalig GVB) begeleid halen!

Wil je echt aan je spel en techniek gaan werken, dan biedt onze partner The Birdy Club je na het weekend onbeperkt golflessen aan. Je krijgt les van ervaren teaching professionals op al onze locaties. Besluit je onbeperkt vervolglessen te nemen, dan zul je zien dat je golfspel snel vooruit gaat.